Ölüdeniz Mah. Atatürk Cad. No: 46/A

Azimut 55 Motoryat Siena

4 Yıldız
  • 6 Kişi
  • 17
  • 2006
  • 3 Kabin

Açıklama

Bodrum'da 2006 model ve 2019'da yenilenmiş olan 17 metrelik Motoryat Siena, konuklarına 1 adet Master kabin, 1 adet VIP kabin ve 1 adet ikiz yataklı kabin olmak üzere toplamda 3 kabinde 6 yolcuya kadar konaklama imkanı sunar. Her kabin, konfor ve lüks düşünülerek tasarlanmıştır, böylece misafirler rahat bir konaklama deneyimi yaşarlar. Motoryat Siena'nın genel donanımı arasında tam güvenlik ekipmanları, navigasyon ekipmanları, can yelekleri, yangın söndürücüler ve uydu anten gibi modern donanımlar bulunur, böylece güvenli bir seyahat sağlanır. Güverte alanı, zemin tik ağacı ile kaplanmış olup, arka güvertede yemek masası ve oturma alanı, ön güvertede güneşlenme minderleri, deniz merdiveni, flybridge ve güvertede duş gibi olanaklar sunar.

Mutfak donanımı oldukça eksiksizdir ve içerisinde fırın, flybridge'de ocak, buzdolabı, meşrubat dolabı, şarap soğutucu, derin dondurucu, buz makinesi ve kahve makinesi gibi ihtiyaç duyulan her şey bulunmaktadır.

Deniz ve eğlence ekipmanları arasında ise servis botu, balık tutma ekipmanları, maske, palet, snorkel, tavla, okey, oyun kağıtları gibi çeşitli aktiviteler için gerekli ekipmanlar bulunmaktadır. Bu ekipmanlar, misafirlerin denizde keyifli vakit geçirmesini sağlar ve unutulmaz anılar biriktirmelerine yardımcı olur.

Fiyata Dahil
Belirtilen süre için yat kiralama
Homeport’ta liman ücretleri ve palamar masrafları
Yakıt
Mürettebat hizmeti
Genel kullanım için su
Havlu ve çarşaf setleri
Yatın çamaşırhanesi
Ekipmanı gemide kullanma
Yat Sigortası
Yurtiçi yelken izni (Transitlog)

Fiyatlara Dahil Değildir
KDV
Yiyecek ve içecek
Su sporları için yakıt (Varsa)
Havalimanı aktarmaları
Tüm Gümrük masrafları ve Yunan Adaları masrafları (Varsa)
İsteğe bağlı kara turları

Ücretsiz Olanaklar

Müsaitlik Takvimi

  • Bugün
  • Müsait
  • Kullanım dışı

Yorum göndermek için tekne rezervasyonu yapmanız gerekmektedir.

1.440 / Gün

  • Rezervasyon Formu
1

Diğer Yatlarımız

Open chat
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?